top of page
Links

ERNSTIG ONGEVAL: VROUW (87) AANGEREDEN DOOR AUTO, BESTUURDER RIJDT DOOR

Een 87-jarige fietsster werd op 18 februari 2020 in Boxtel fors geraakt door een BMW. De bestuurder bekommerde zich niet om haar en reed door.

Rond 16.15 uur die dinsdagmiddag kwam het slachtoffer op haar fiets aan bij de kruising van de Kapelweg met de Van Salmstraat. Ze wilde de dubbele spoorwegovergang oversteken, in de richting van de Tongersestraat, en wachtte bij de haaientanden.

Terwijl de vrouw daar stond, kwam een groene BMW 320d aanrijden. Deze kwam vanuit de Tongersestraat en sloeg af de Kapelweg in, waarbij hij de bejaarde fietsster aanreed.

Ernstig letsel Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht. Ze brak een knie op twee plaatsen, haar andere knie raakte zwaar gekneusd en ze liep diverse blauwe plekken en kneuzingen op. Mevrouw woonde op zichzelf, maar sinds het ongeval kan dat niet meer.

Pools kenteken

De BMW leek even wat vaart te minderen, maar reed vervolgens door over de Kapelweg in de richting van Haaren. Dankzij camerabeelden weet de politie het kenteken van de auto: DKA 29 UV – afkomstig uit Polen.

Wie de eigenaar van de BMW is, is bekend bij de politie, maar niet waar deze man verblijft. Ook is het niet zeker dat hij degene is die in die auto reed ten tijde van de aanrijding.

1/2BMW 320d, bouwjaar 2000, met Pools kenteken

Bel of e-mail als u meer informatie hebt over de auto en/of de bestuurder, naar ons of:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070 Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000 Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459876

Zoek met tags
Recent Posts
bottom of page