top of page

Uw Register Expert

Wanneer u betrokken bent geweest bij een ongeval komen er plotseling veel zaken op u af en hebt u veel vragen. U krijgt met instanties te maken waar u liever niets mee te maken had willen hebben. Wie regelt wat en wie betaalt de schade?

 

Wij zijn volledig onafhankelijk en verlenen juridische bijstand bij letselschade en schade als gevolg van overlijden. Wanneer u ons hebt ingeschakeld dan helpen c.q. begeleiden wij u met alle vragen en nemen de zorg zoveel mogelijk uit handen.

 

Onze partners bestaan uit goede medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en advocaten op verschillende rechtsgebieden. Daarnaast werken wij nauw samen met bedrijfseconomen, rekenkundig specialisten, maar ook met zorgverleners en therapeuten.

 

Wij zorgen voor de juiste communicatie met de wederpartij. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel.

 

Wanneer u door toedoen van een ander gewond bent geraakt en die persoon is daarvoor aansprakelijk dan kost onze dienstverlening u als slachtoffer niets. In de Wet is immers geregeld dat de redelijke kosten van juridische bijstand als schade op de aansprakelijke partij kunnen worden verhaald. Het gaat hierbij om de zogenaamde “buitengerechtelijke kosten”.

 

Graag informeren wij u verder over hoe wij u gaan bijstaan.

Michèl Feenstra, NIVRE-re

Register Expert personenschade

Waarom Feenstra & Partners?

 

Met Feenstra & Partners haalt u een jong en dynamisch bedrijf in huis met uitsluitend professionals met een groot netwerk.

 

  • U wilt uw bedrijfsvoering efficiënter en doelmatiger maken? Feenstra & Partners neemt zonodig de gehele schaderegeling van u en uw relatie over.

  • U wilt betrouwbare, deskundige en eerlijke adviseurs om uw imago en positie in de markt te verbeteren? Als Register Experts personenschade voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen en hebben jarenlange ervaring op het gebied van letselschade.

  • U wilt graag informeel contact en korte lijntjes met de experts? Feenstra & Partners is op alle denkbare manieren te bereiken en biedt daar waar mogelijk gratis ondersteuning.

  •  U zoekt naar vernieuwing om het belang van bestaande relaties en nieuwe klanten nog beter te dienen? In tegenstelling tot andere letselschadebureaus werkt Feenstra & Partners nauw samen met letselschadeadvocaten (LSA), arbeidsdeskundigen en zeer bekwame medisch adviseurs.

  • U wilt deelnemen aan het netwerk en geassocieerd worden met goede kwalitatieve dienstverleners? Dit kan door vrijblijvend contact op te nemen voor de mogelijkheden.

Onze Partners

bottom of page