top of page
Links

VERHUISBERICHT

Letselschadekantoor Feenstra & Partners vestigt zich aan het Stationsplein in Boxtel.

Per 15 december 2014 is het letselschadekantoor van Michèl Feenstra bereikbaar aan het Stationsplein 7A in Boxtel. Het kantoor zit aan de voorzijde van het pand waar ook De Rooy Van Kessel Advocaten gehuisvest is. De locatie wordt daarmee uitgebreid met de juridische dienstverlening op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Het karakteristieke pand aan het Stationsplein heeft naast uitstraling ook een goede bereikbaarheid. Daarnaast is het groot genoeg om uit te kunnen breiden om zo aan de groeiende vraag van cliënten te kunnen blijven voorzien. “Uiteraard zullen wij onze cliënten ook thuis in de eigen vertrouwde omgeving blijven bezoeken, maar steeds vaker vinden ook vervolggesprekken met de wederpartij op kantoor plaats”, aldus Feenstra.

Feenstra & Partners behartigt de belangen van slachtoffers van een ongeval of hun nabestaanden en verhalen de (letsel)schade. Het kantoor onderscheidt zich van andere kantoren door nauw samen te werken met advocaten, arbeidsdeskundigen en goede en bekwame medisch adviseurs. Daarnaast kennen zij de weg bij justitie en verzekeraars.

“De gevolgen van een ongeval zijn vaak ingrijpend en moeilijk te overzien. Het regelen van letselschade is mensenwerk. Wij nemen de zorg uit handen zodat het slachtoffer zich volledig kan richten op het herstel. Wat veel mensen niet weten is dat wanneer iemand anders verantwoordelijk is voor het ongeval de kosten van juridische bijstand volledig vergoed worden door de aansprakelijke verzekeraar.

Wij begeleiden zonodig het gehele traject maar kunnen ook tussentijds beoordelen of een schaderegeling goed verloopt. Het belang van het slachtoffer staat daarbij altijd voorop”.

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak belt u Michèl Feenstra (0411) 689 078 of neem een kijkje op de website www.feenstra-partners.nl. Wij helpen u graag!

Zoek met tags
Recent Posts
bottom of page