top of page
Links

BROMFIETSER DOORGEREDEN NA ONGEVAL, GETUIGEN GEZOCHT

BOXTEL - Op woensdag 18 september omstreeks 20:15 uur vond er een aanrijding plaats op de Brederodeweg te Boxtel tussen een groepje meisjes op de fiets en een bromfietser. Daarbij is één van de meisjes op haar fiets frontaal aangereden en ten val gekomen. De bestuurder van de bromfiets is direct doorgereden.

De bromfietser reed op het fietspad tegen de rijrichting in, komende vanuit de rotonde van de Schijndelseweg/Vic. Van Alphenlaan en gaande in de richting van de Ketting. De fietsster reed naast een vriendin op het fietspad. Zij hadden gehockeyd en waren op weg naar huis. Ter hoogte van het vrijstaande huis op nummer 10-12 werden zij verrast door de bestuurder van de bromfiets die met hoge snelheid tegen het verkeer inreed en frontaal op de dames inreed. Zij hoorden de jongen op de bromfiets roepen “he kijk uit” en zagen hem vervolgens doorrijden. Het was donker en de meisjes konden niet veel zien. Wel zagen zij dat de bestuurder van de bromfiets een witte helm droeg met zwarte strepen erop.

Inmiddels is bij de politie aangifte gedaan. Voor het slachtoffer is letselschadekantoor Feenstra & Partners op zoek naar de identiteit van de bestuurder van de bromfiets. Wanneer u het ongeval heeft zien gebeuren of weet wie de bestuurder is, dan kunt u contact opnemen met Michèl Feenstra op telefoonnummer 0411-689078 of een e-mailbericht sturen naar michel@feenstra-partners.nl.

Tags:

Zoek met tags
Recent Posts
bottom of page